Despre noi

Sistemele de încălzire electrică în pardoseală au devenit tot mai populare în România în ultimii 15 ani, fiind o soluție ideală în ceea ce privește confortul din căminul dumneavoastră pentru cei mai pretențioși în acest sens. Deasemenea aceste sisteme s-au dovedit a fi o sursă economică de încâlzire tocmai prin principiul de funcționare al acestora „principiu radiant pe o suprafață mare” ce conservă energia și o distribuie doar acolo unde este nevoie de ea.

Încălzirea prin pardoseala este soluția cea mai elegantă, neinvazivă și eficientă de încălzire a unei locații fie că este vorba de casă, birou sau hală industrială. Sistemele de încălzire cu cabluri încălzitoare se pot monta în orice tip de pardoseală, indiferent dacă aceasta este podea de beton, parchet, gresie, faianță, lemn sau alte materiale.
Kima și CoreWarm oferă sisteme complete de încălzire prin pardoseală și anume cabluri încălzitoare, covorașe încălzitoare, termostate pentru reglarea temperaturilor și o gamă completă de accesorii pentru instalare. Sistemul odată montat se utilizează foarte ușor prin apasarea unui buton la nivelul termostatului.

Datorită acumulării de caldură într-o masă radiantă cum este șapa, betonul sau adezivul gresiei, pardoseala se va menține în permanență caldă. Acest lucru face ca senzația de confort termic să fie ridicată.
Cablurile electrice încălzitoare împreună cu senzorii de temperatură sunt încastrați în șapa, beton sau adezivul gresiei. Practic, sistemul de încălzire nu ocupa spațiu, permițând astfel să folosiți spațiul disponibil la maximum. Este o sursa de caldură invizibilă. Singurul element vizibil este termostatul care se află pe perete.
Principiul de funcționare al cablului electric încălzitor este Efectul Joule. Neavând elemente în mișcare, cablul încălzitor nu necesită costuri de întreținere. Mai mult de atât, fiind încastrat în masa radiantă, cablul este protejat din punct de vedere mecanic astfel având o durată de funcționare comparabilă cu cea a imobilului.
Sistemul de încălzire în pardoseală nu generează curenți de aer de intensitate mare. Datorită diferențelor mici de temperatură dintre pardoseală și ambient (aprox. 2°C), mișcarea aerului este foarte lentă.
Consumul de energie este redus întrucât sistemul de încălzire conservă energia în partea de jos a imobilului (acolo unde este nevoie de ea) și nu încălzește inutil tot volumul de aer până la tavan (mai multe detalii veți găsi în principiul de funcționare)

Kima, companie suedeză cu peste 40 de ani experiență, este în prezent unul din liderii producătorilor de cabluri electrice încălzitoare și alte elemente încălzitoare din lume. Kima produce și distribuie cabluri încălzitoare în toată lumea, piețele cele mai importante fiind în Europa, Rusia și țările scandinave.
CoreWarm este marcă înregistrată a companiei indiene GEEKORE, lider în industria fabricării de cabluri de înaltă calitate. Înființată în 1991, GEEKORE are clienți în domeniile: transmisiei de energie electrică, electronice, militare, apărare și comunicare. GEEKORE are două unități de fabricație în Noida și instalații de testare.
2000

Produse în stoc

30

Ani experiență

500

Clienți mulțumiți

70

Prețuri începând cu

Categorii